OS BO TANK

DU4088

TRAINING

Original price was: €33.00.Current price is: €10.00.

Përmbajtja e produktit:

Poliester 54% / Pambuk 24% / Material elastik 22%

Projektuar për rehati , kjo bluzë e femrave për trajnim është bërë me pëlhurë Speedwick që mban lagështinë larg trupit tuaj. Një qafë e lartë, dhe pëlhura  i jep një pamje moderne. Gjatësia më e gjatë e shpinës siguron mbulim shtesë derisa lëvizni.