BOS LOGO TANK

GM2981

TRAINING

18.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar 92% / Material elastik 8%

Kjo bluzë është e prerë nga pëlhura e hollë, e thatë dhe e shpejtë, e bërë nga poliestër e ricikluar, ka një përshtatje trupore. Qëndroni të freskët kudo që shkoni.