ORI 3S SH

IT8657

SWIM

45.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 100%

Logoja Trefoil në këto mbathje noti sportive është një shenjë e dallueshme në çast për trashëgiminë e adidas. Ato janë bërë prej pëlhure të lehtë që thahet shpejt dhe zbutet për butësi shtesë ndaj lëkurës. 3-shirita ikonë në anët shtojnë një prekje autentike.