NMD_V3

GY4146

ORIGINALS

112.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

Të rregulluara dhe moderne, këto atlete NMD kombinojnë trashëgiminë e viteve ’80 me shenja stili të marra nga veshjet në natyrë. Mbërthimi i këmbës i thurrur sipër mbi një mes i jep ekuilibër këmbës.