NMD_V3 GTX

GX9472

ORIGINALS

Original price was: €160.00.Current price is: €112.00.

Përmbajtja e produktit:

Astar GORE-TEX
BOOST i mesëm
Thonë e jashtme gome

NMD_V3 KËPUCËT GORE-TEX

Jeta vazhdon të lëvizë, po ashtu edhe në mot jo shumë me diell. Për fat të mirë, këta atlete të adidas ju pajisin për të vazhduar. Ato janë ndërtuar mbi një trashëgimi shpejtësie, duke transformuar këpucët e vrapimit të viteve ’80 me teknologjitë më të mira të ditëve të sotme. Zbutësi BOOST furnizon energji për të gjitha hapat tuaja, ndërsa membrana GORE-TEX® e papërshkueshme, nga uji dhe e frymëmarrjes i mban këmbët tuaja të thata kur trotuaret janë të lëmuara nga shiu. Kudo që të jeni drejtuar, do të mbërrini me stilin e nënshkrimit NMD.