NMD_R2

CQ2399

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

Të rregulluara dhe moderne, këto këpucë NMD kombinojnë trashëgiminë e viteve ’80 me shenja stili të marra nga veshjet në natyrë. Mbërthimi i këmbës i thurrur sipër i jep ekuilibër këmbës.