NFX TRAINER

GW1998

TRAINING CORE

46.00

Përmbajtja e produktit:

Thjeshtoni ditën tuaj aktive. Këto atlete trajnimi Reebok janë krijuar për t’ju çuar nga puna në stërvitje dhe anasjelltas. Pjesa e sipërme rrjetë e lehtë kombinon rehatinë e frymëmarrjes me mbështetjen e integruar për stabilitet gjatë kërcimeve anësore.