NFX TRAINER

100032888

TRAINING

Original price was: €70.00.Current price is: €49.00.

Përmbajtja e produktit:

Thjeshtoni ditën tuaj aktive. Këto atlete trajnimi  Reebok janë krijuar për t’ju çuar nga puna në stërvitje dhe anasjelltas. Pjesa e sipërme rrjetë e lehtë kombinon rehatinë e frymëmarrjes me mbështetjen e integruar për stabilitet gjatë kërcimeve anësore.