N-5923 J

DB3580

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil / Lëkurë sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

Të frymëzuara nga vitet ’70 dhe ’80 të, këto atlete kanë një pamje retro me nje rikontruktim te modernes. Ndjehu rehat ne rruge me N-5923.