N-5923

BD7816

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil / Lëkurë sintetike

Pjesa e poshtme: Gomë

Të frymëzuara nga vitet ’70 dhe ’80ta, këto atlete kanë një pamje retro me nje rikontruktim te modernes. Ndjehu rehat ne rruge me N-5923.