MYSHELTER JKT

DZ1411

OUTDOOR

200.00 120.00

SKU: DZ1411

Categories: , ,

Përmbajtja e produktit:

Najllon 84% / Material Elastik 16%

Xhaketa e lehtë e shiut MYSHELTER ka pamje nga rruga me karakteristika që janë ndërtuar për ambientet e jashtme urbane. Një material me mbrojtje nga uji ju mban të thatë dhe të rehatshëm. Kapuçi rri në jakë kur nuk është në përdorim.