MEHANA SANDAL KIDS

ID7910

SWIM

Original price was: €45.00.Current price is: €32.00.

Përmbajtja e produktit:

Përshtatje e rregullt
Mbyllje me grep
EVA sipërme
Ndjenjë e butë
Veshje tekstili
Pjesa e sipërme e tekstili

Lërini ato të lira në rehati dhe stil. Këto sandale për fëmijë nga adidas kanë rripa të rregullueshëm dhe një shtrat konforte, duke i bërë ato të lehta për t’u veshur për një ditë aventure. Pavarësisht nëse janë duke krehur plazhin ose duke ndjekur perëndimin e diellit të verës, eksploruesit e vegjël do të vlerësojnë shtratin e lehtë të këmbës EVA që ka një ngritje të lehtë për të rritur lartësinë.