MARATHON TECH

EE4923

ORIGINALS

130.00 91.00

SKU: EE4923

Categories: , ,

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë / Tekstil

Pjesa e poshtme: Gomë

Këto atlete përbëjnë Maratonën TR, debutuar në vitin 1979. Pjesa e sipërme është e thurur dhe përzihet me rrjetë dhe me markë portreti 3-vija. ‘Boost’ është një karakteristikë e këtyre atleteve, një teknologji më e fundit në atlete që tregojnë një revolucion të vërtetë sportiv.