M MHS AERO FZHD

GE0372

NOT SPORTS SPECIFIC

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Poliester 100%

Ky duks shton një vështrim të frymëzuar nga vitet ’90. Xhepat ruajnë telefonin dhe çelësat. Logoja e adidas shton një fund të veçantë origjinaliteti. Gjatë kohës së ushtrimeve ndihuni plot stil dhe energji.