M MHS AERO FZHD

GE0374

NOT SPORTS SPECIFIC

38.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 67% / Poliester i recikluar 33 %

Ky duks është ndërtuar për ngrohtësi dhe për lëvizje. Në motin e freskët me një butësi pambuku iu jep një ndjenjë komode dhe rehatie.