M GU FZ FL

EI5599

NOT SPORTS SPECIFIC

65.00 46.00

SKU: EI5599

Categories: , ,

Përmbajtja e produktit:  

Poliester 78% / Pambuk 22%

Gjeni rehati në ditët e ftohta me ndërtimin e izoluar të këtij duksi të dizajnuar për ditë vjeshte- dimri. Pjesa e krahve është bërë nga gëzof ngrohtë pambuku dhe detaje reflektuese.