M D4GMDY PT

IC8032

NOT SPORTS SPECIFIC

Original price was: €65.00.Current price is: €46.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 55% / Poliester i ricikluar 40% / Material elastik 5%

Të krijuara duke pasur parasysh momentet tuaja të mëdha, ju do të dilni duke u ndjerë rehat, të sigurt dhe gati për veprim. Një xhep me kontrast siguron që gjërat tuaja thelbësore të jenë të sigurta, ndërsa gjithashtu i shton një avantazh dizajnit.