M D4GMDY PR PT

IC8019

NOT SPORTS SPECIFIC

72.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 91%  / Elastan:  9%

Ngrite kokën drejt dhe pjesa tjetër do të vijojë. Këto pantallona adidas sigurojnë që asgjë të mos pengojë fokusin tuaj. Dizajni i qetë dhe elastik ju lejon të shtriheni dhe të lëvizni sipas nevojës. Pamja i mban gjërat në nivel – këmbë të holla që ngushtohen edhe më shumë rreth kyçeve. Xhepat me zinxhir e mbajnë portofolin dhe çelësat të sigurt kur jeni në lëvizje.

I bërë me një sërë materialesh të ricikluara dhe të paktën 70% përmbajtje të ricikluar, ky produkt përfaqëson vetëm një nga zgjidhjet tona për të ndihmuar në përfundimin e mbetjeve plastike.