M COTTON TS

GM3826

NOT SPORTS SPECIFIC

43.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 70% / Poliestër i recikluar 30%

Kur sportet janë jetë, je gjithmonë në formë për lojë. Dukuni në formë dhe me stil. Shiritat e guximshëm ofrojnë stil unik adidas dhe përmbajtje të butë pambuku kur mbrëmjet kthehen të freskëta.

Ky produkt është bërë me përmbajtje të recikluar si pjesë e ambicies tonë për t’i dhënë fund mbeturinave plastike.