G COTTON HD TS

HR5838

NOT SPORTS SPECIFIC

56.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 70% / Poliestër i recikluar 30%

Mbani fëmijën tuaj të ngrohtë dhe të rehatshëm në këto trenerka. Ky stil klasik azhurnohet me vija të gjera ngjyrash në mëngët dhe këmbët. Trenerka tërheqëse të cilat janë të lehta për tu veshur.