M AOP SWT

DW7863

NOT SPORTS SPECIFIC

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 60% / Poliester I perpunuar 40%

Logoja dhe shiritat në këtë bluzë janë frymëzuar nga stilet e viteve ’90 të veshura në stadium dhe në rrugë.