LOGO WOOLIE

DJ1212

NOT SPORTS SPECIFIC

12.00

Përmbajtja e produktit:

Poliakrilik 100%

Zgjedhja më e mirë për mot të ftohtë. Ky kapuç ofron mbrojtje nga i ftohti dhe rehati gjatë stinës së dimrit.