LK DY MM HOODIE

HK4695

NOT SPORTS SPECIFIC

Original price was: €50.00.Current price is: €30.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk : 70%  / Poliester i ricikluar 30%

Surfoni, bëni patina, ngjituni ose shkelmoni. Pavarësisht se i riu juaj aktiv i pëlqen të lëvizë, ky duks për fëmijë i mban ata në lojë. Fëmijët mund të luajnë së bashku me shokun e preferuar të skuadrës së të gjithëve, Mickey Mouse të Disney-t. Nëse ngjyrat e ndezura dhe adidas 3-Stripes nuk e bëjnë këtë, ndjesia e butë do ta bëjë patjetër.