GAZELLE J

BB2502

ORIGINALS

75.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë sintetike

Pjesa e poshtme: Gomë

Gazelle origjinale u be se pari si një atlete trajnimi me shumë qëllime dhe tani është një klasik i dashur i stilit te rrugëve. Këto atlete janë model identik i Gazelle ’91.