LINEAR LOGO CREW TS

FT0919

TRAINING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 80%/ Poliester 20%

Përshtatuni për çdo gjë që sjell dita. Ky kostum është bërë nga materiali francez për rehati dhe lehtësi. Panelet në krahë dhe këmbë tregojnë një grafik Reebok plot stil.