LINEAR LOGO CREW TS

FU2255

TRAINING

65.00 52.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 80%/ Poliester 20%

Përshtatuni për çdo gjë që sjell dita. Ky kostum është bërë nga materiali francez për rehati dhe lehtësi. Panelet në krahë dhe këmbë tregojnë një grafik Reebok.