LACE TEE

FM1748

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Materiali dhe stili i kësaj maice ju bën që të dilni jashtë limiteve tuaja. Kombinim i stilit modern dhe sportiv, kjo maicë është e përshtatshme në çdo situatë.