KIDS SMALL AOP BP

GD1022

TRAINING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Poliester 100%

Çantë Reebok e punuar nga poliesteri që u jep fëmijëve rehati dhe është e përshtatshme në çdo situatë.