JUMPSUIT

HL9433

ORIGINALS

Original price was: €75.00.Current price is: €53.00.

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 93% / Elastane:  7%

Rënia e temperaturës thjesht do të thotë që ju të merrni stilin me këtë jumpsuit adidas. Materiali i lëmuar ndarës kombinohet me mbulesa najloni premium për një pamje të sofistikuar. Por argëtimi bëhet me të vërtetë me butonat e këputur në kyçin e këmbës dhe kyçin e dorës, së bashku me zinxhirin e përparmë, të cilët ju lejojnë të hapni një pjesë të pamjes dhe ndoshta të tregoni disa shtresa poshtë. Mbyllni belin ose lëreni siluetën pak më të lirshme.