JUMPSUIT

HG1235

ORIGINALS

65.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar 100%

Jo vetëm koleksion i vitit 2022, Always Original është përgjithmonë. Stili i gjithanshëm që qëndron në këmbë për ata që qëndrojnë të vërtetë.

Me ngjyra të theksuara të kontrastit dhe me 3 vija të veçanta, jumpsuit Always Original Snap-Button tregon qasjen modulare të dizajnit të linjës. Një model modern i stilit ikonik të viteve ’80, jumpsuit ofron mbulim të sigurt dhe mund të përshtatet për të shprehur stilin tuaj unik. Vishni pjesën e sipërme dhe të poshtme së bashku ose veçmas – thjesht hiqni xhaketën për të zbuluar rripat e hollë të kostumit dhe siluetën e ngritur. Ekziston edhe mundësia për të lidhur qafën e xhaketës lart ose për të krijuar një të çarë në pantallonat me këmbë të gjera.

E prerë për një përshtatje gjithëpërfshirëse, jumpsuit ju jep lirinë për të zotëruar me të vërtetë pamjen tuaj.