JACKET PADDED

ED5828

ORIGINALS

120.00 84.00

SKU: ED5828

Categories: , ,

Përmbajtja e produktit:

Poliester 100%

Kjo xhaketë me gëzof është model i trashëgimisë së adidas me një logo Trefoil. Mbështjellja e lartë dhe një jakë e gjatë i japin kësaj xhakete të mbushur me tegela një ndjenjë të ngrohtë dhe komode.