J SERE TS

IN0653

NOT SPORTS SPECIFIC

60.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 100%

Zgjohuni muskujt tuaj para çdo ndeshje dhe pushoni me stil më pas. Ky kostum sportiv adidas është bërë me AEROREADY për t’ju mbajtur të ndiheni të thatë ndërsa ngroheni në rrugë anësore.

I bërë me materiale 100% të ricikluara, ky produkt përfaqëson vetëm një nga zgjidhjet tona për të ndihmuar në përfundimin e mbetjeve plastike.