M SERENO TS

IR7843

NOT SPORTS SPECIFIC

75.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 100%

Ndihuni të qetë në çdo kohë të ditës me këtë tuta sportive adidas. Pavarësisht nëse jeni duke shkuar për të drekë ose duke u çlodhur në shtëpi, pëlhura e butë dhe e lehtë ju mban të mbështjellë me rehati ndërsa AEROREADY thith lagështi për një ndjesi të thatë. Një blic i detajeve me 3 vija është gjithçka që nevojitet për të përcjellë trashëgiminë e adidas. Ky produkt është bërë me materiale 100% të ricikluara. Duke ripërdorur materiale që tashmë janë krijuar, ne ndihmojmë në reduktimin e mbetjeve dhe varësinë tonë në burime të fundme dhe zvogëlojmë gjurmën e produkteve që prodhojmë.