ITAVIC M H JKT

GT1677

OUTDOOR

98.00

Përmbajtja e produktit:  

Poliester i ricikluar 100%

Kjo jakne e përditshme do t’ju shoqërojë në të gjitha rastet – nga udhëtimet e përditshme në qytet deri tek shëtitjet e gjata të fundjavës në natyrë. Një jakë e lartë dhe një kapuç i cili është projektuar për të mbajtur të qetë dimrin, ndërsa mbushja sintetike do t’ju ndihmojë të ndiheni komod dhe ngrohtë.