ITAVIC M H JKT

GT1674

OUTDOOR

98.00

Përmbajtja e produktit:  

Poliester i ricikluar 100%

Kjo jakne do t’ju shoqërojë në të gjitha rastet – nga udhëtimet e përditshme në qytet deri tek shëtitjet e gjata të fundjavës në natyrë. Një jakë e lartë dhe një kapuç i integruar janë projektuar për t’ju mbajtur të ngrohtë në dimër.