I MMK DRESS

HM4451

NOT SPORTS SPECIFIC

26.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Lëreni karakterin tuaj shumëngjyrësh të luajë gjithë ditën me këtë fustan të vogël adidas x Marimekko. Ndërtimi i butë prej pambuku i rrethon me rehati komode ndërsa zvarriten dhe ngjiten. Modeli argëtues dhe fantastik do t’i kënaqë ata ndërsa eksplorojnë dyshemenë e kuzhinës dhe gjithçka tjetër përtej.