I-5923 W

CG6037

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil / Lëkurë sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

Të frymëzuara nga vitet ’70 dhe ’80 të, këto atlete kanë një pamje retro me nje rikonstruktim të modernes. Ndjehu rehat në rrugë me I-5923.