I-5923

D97345

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil / Lëkurë sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

Të frymëzuara nga vitet ’70 dhe ’80 të, këto atlete kanë një pamje retro me nje rikonstruktim te modernes. Ndjehu rehat ne rruge me I-5923.