HYPERHIKER K

GZ9216

OUTDOOR

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil  sintetik me ruajtje balte

Pjesa e poshtme: Gomë

Të krijuara për fëmijët aventurierë, këto atlete  hiking të mesme ofrojnë mbështetjen dhe mbulimin e kyçit të këmbës që fëmijët duhet të eksplorojnë brenda dhe jashtë shtegut. Pjesa e sipërme e lehtë është e përforcuar me një mbrojtës që derdh baltë rreth bazës për të ndihmuar në mbylljen e papastërtisë. Një shtrojë e jashtme Traxion siguron një kontroll të madh në të gjitha drejtimet dhe në të gjitha sipërfaqet.