TERREX HYPERHIKER MID K

IF5700

OUTDOOR

49.00

Përmbajtja e produktit:

Prezantoni ata në ecje dhe lërini malet të bëjnë pjesën tjetër. Këto atlete të lehta ecjeje adidas i mbajnë fëmijët rehat ndërsa eksplorojnë shtigje të reja. Një shollë e jashtme gome Traxion u jep atyre kontrollin që u nevojitet për të lundruar shkëmbinjtë dhe rrënjët e rrëshqitshme. Me një sipërm me jastëk, këto atlete të qëndrueshme ecjeje do t’i mbajnë këmbët e tyre të thata, të mbrojtura dhe të rehatshme në pyll.

E bërë me një sërë materialesh të ricikluara, kjo sipërme përmban të paktën 50% përmbajtje të ricikluar. Ky produkt përfaqëson vetëm një nga zgjidhjet tona për të ndihmuar në përfundimin e mbetjeve plastike.