HOOPS 3.0 K

GW0433

BASKETBALL

Original price was: €40.00.Current price is: €28.00.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

Këto atlete për të rritur ngjasojne me atlete sportive të cilat në një pamje të pastër të përditshme. Merruni me cilindo sport dhe ndihuni komod.