HOOPS 3.0 K

GZ9673

BASKETBALL

Original price was: €40.00.Current price is: €28.00.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

Këto atlete për të rinjtë janë atlete enkas për lojën e basketbollit, në një pamje të pastër të përditshme. Mbathini edhe jashtë fushës dhe ndihuni rehat rrugëve të qytetit.