HELIONIC MEL

H59836

OUTDOOR

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Poliester 100%

Qëndroni të ngrohtë në këtë xhaketë e cila përmban një dizajn për të maksimizuar rezistencën e erës dhe të motit të ftohtë