HELIONIC MEL

GQ7137

OUTDOOR

90.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar 100%

Moti dimëror kërkon shtresa të ngrohta, dhe ky jakne Adidas është një nga më të gjithanshëm për ju. Mund ta shtroni mbi një bluzë  për t’iu përshtatur kushteve dhe do të qëndroni të ngrohtë me mbushje.

I krijuar me një sërë materialesh të ricikluara dhe të paktën 60% përmbajtje të ricikluar, ky produkt përfaqëson vetëm një nga zgjidhjet tona për të ndihmuar në përfundimin e mbetjeve plastike.