HELIONIC MEL

DZ6257

OUTDOOR

150.00 105.00

SKU: DZ6257

Categories: , ,

Përmbajtja e produktit:

Poliester 100%

Qëndroni të ngrohtë në këtë xhaketë e cila përmban një dizajn për të maksimizuar rezistencën e erës dhe të motit të ftohtë .