GAZELLE I

CG6712

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë sintetike

Pjesa e poshtme: Gomë

Gazelle origjinale u be se pari si një atlete trajnimi me shumë qëllime dhe tani është një klasik i dashur i stili te rrugëve. Këto atlete janë një kopje e saktë e Gazelle ’91.