FZ HDY

HN5529

ORIGINALS

60.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 78% / Poliester i ricikluar:  22%

Frymëzuar nga fryma e sporteve ekipore, ky duks adidas përdor në maksimum një siluetë minimaliste dhe detaje të dizajnuara përpara. Një duks i plotë me zinxhir dhe kapuç i rregullueshëm me litar ju lejojnë të vendosni për pamjen tuaj dhe nëse do ta vendosni atë në shtresë ose ta mbani të lirë. Zip reflektues dhe kordon tërheqës kapin dritën për stil të ndritshëm në çdo kohë. Leshi i butë polar siguron që të qëndroni të ngrohtë, komod dhe të gatshëm për çdo gjë.