W CB B FZ HDY

HN5450

NOT SPORTS SPECIFIC

38.00

Përmbajtja e produktit:

Rinovoni koleksionin tuaj sportiv për kohën e lirë, me duksin me kapuç të plotë për femra adidas Colorblock. Ka xhepa anash dhe një strukturë të butë pëlhure për një ndjesi komode. Stili origjinal atletik është përmirësuar, falë dizajnit të bllokut të ngjyrave.