FLAMESTRK TT

DU8112

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Thurje najloni 100%

Veshjet e stërvitjes së futbollit në fund të viteve ’90 frymëzuan pamjen e këtij duksi.  Ai tregon një shtyp Flamestrike të marrë nga vitet ’90 dhe 2000. E bërë prej pëlhure të butë ndërlidhëse dhe ka dekonstruktuar 3-vija në mëngë.