FL_SPR A PR CLT

DU1374

TRAINING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Poliestër 97% / Material elastik 3%

Kjo bluzë është e ndërtuar me pëlhurë të shtrënguar për lagështi dhe ka qepje të zhvendosura përpara që zvogëlojnë ndryshimin gjatë stërvitjeve.